Keresztény Tudományos Diákköri Konferencia

2014.01.21

A Görögkör - a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola görögkatolikus lelkészsége - 2014. február 27-re Keresztény Tudományos Diákköri Konferenciát hirdet, melyen ukrajnai és külföldi egyetemek és főiskolák BA, BSc, MA, MSc, SSc, PhD-képzésében részt vevő magyar hallgatók vehetnek részt.


Célunk a keresztény szellemiségű tudományosság szorgalmazása, a különböző szakterületek keresztény vonatkozásának megtalálása, a történelmi egyházak örökségének és értékrendjének tudományos kutatásokban való megjelenítése, keresztény értékrendet valló magyar diákok találkozási lehetőségének megteremtése.
A nevezési lap a https://keresztenytdk.blogspot.com/ honlapról tölthető le.
A nevezési lap, a bemutatásra szánt pályamű, az összefoglaló elektronikus és nyomtatott változatának beküldési határideje: 2014. február 10.
A nevezést elektronikusan a gorogkor.kmf@gmail.com címre és nyomtatva a következő címre kérjük eljuttatni: Beregszász, Rákóczi tér 6. (Római Katolikus Plébánia Iroda, a templomudvarban jobbra, hétköznaponként 9-17 óra között a következő számon lehet elérni a dokumentumokat gyűjtő személyt: 0997801878).

Részletes tájékoztatás az érdeklődők a +380997579719 és a +380508255542 telefonszámon és a gorogkor.kmf@gmail.com e-mail címen kaphatnak.

A Szervezőbizottság kéri a pályázókat, hogy a bemutatásra szánt pályamű és összefoglalója elkészítésénél tartsák be a megfelelő formai követelményt, mely elérhető a https://keresztenytdk.blogspot.com/ honlapon.